לבסיס:
4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
1 חבילה פודינג שוקולד
2 כפות קמח רגיל
לקרם:
1 חבילה פודינג וניל
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
לציפוי:
150 גרם שוקולד חלב או מריר (אפשר גם לשלב)
150מ”ל שמנת מתוקה
סוכריות לקישוט (לא חובה)
הכנה:
בסיס – מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מקפלים פנימה חלמונים, פודינג שוקולד וקמח.
מעבירים לתבנית עגולה ומשומנת בקוטר 24 או 26 ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-20 דקות. מצננים לגמרי.
קרם – מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל לקרם יציב. מורחים את הקרם על הבסיס. מעבירים למקרר עד שהציפוי מוכן.
ציפוי (גנאש) – מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה ושופכים מעל השוקולד. משהים לדקה על מנת שהשוקולד ימס ואז מערבבים עד שהופך לקרם. מצננים ומצפים את העוגה בקרם. אם רוצים אפשר לקשט בסוכריות או כל דבר אחר שאוהבים. שומרים במקרר.