מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
במיקסר עם וו גיטרה, מקרימים חמאה, גבינת שמנת, סוכר, מלח וגרידת לימון.
מוסיפים ביצה, ומיץ לימון ומערבבים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
מזלפים בתבנית רוזטות.
זילוף הרוזטות
אם רוצים למלא בריבה, בעזרת גב של כפית יוצרים שקע במרכז כל עוגיה ואז ממלאים את השקע בריבה.
אופים במשך 15 דקות. מומלץ להפוך את התבנית באמצע זמן האפיה.
מצננים ושומרים בקופסא אטומה עד 3 ימים.